Ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχετε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν.

Σε περίπτωση που η 14η ημέρα πέφτει Σάββατο, Κυριακή ή αργία, τότε η προθεσμία επιμηκύνεται έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής. (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο) Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί η ανοιχθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει σχετικά  την απόφαση υπαναχώρησης από την σύμβαση εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων του. Η πιο καλή επιλογή είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στην διεύθυνση info@iskincare.gr

Ο πελάτης μπορεί  να επιλέξει:
– Την επιστροφή του προϊόντος & αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
– Την αποζημίωση ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων (μόνο σε περίπτωση εάν το προϊόν έφτασε κατεστραμμένο!) η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη.

Για την διαδικασία αντικατάστασης και αποστολής του νέου προϊόντος θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας μέσω email.