Η επιθυμία μας είναι να είστε πάντα όμορφοι, ελκυστικοί και επιτυχημένοι.

Το iskincare είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με μια διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα καλλυντικών προϊόντων Νεκράς Θάλασσας. Σας προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα της κοσμετολογίας, τα καλύτερα καλλυντικά του Ισραήλ. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς και έτσι εγγυόμαστε την αυθεντικότητα των προϊόντων.

‘Ολα τα προϊόντα εισάγονται με την έγκριση του ΕΟΦ.

Σας προσφέρουμε καλλυντικά πλούσια σε μεταλλικά άλατα και λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Είναι χωρίς βαριά χημικά στοιχεία και χρωστικές. Τα μεταλλικά άλατα και η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας έχουν θεραπευτικό και ανανεωτικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Τα καλλυντικά αυτά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο χάρη στις μοναδικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες σε σώμα, μαλλιά και πρόσωπο.

Η Νεκρά Θάλασσα λέγεται και Αλμυρή Θάλασσα ή Ασφαλτίτης Λίμνη κατά τους αρχαίους Έλληνες. Η Νεκρά Θάλασσα βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο στη Γη (410 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου) και έχει πολύ υψηλή συγκέντρωση σε ορυκτά και άλατα πλούσια σε ανόργανα στοιχεία. Έχει αποδεχθεί ότι τα μεταλλικά στοιχεία είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, για την υγεία και την ομορφιά του. Τα άλατα και η λάσπη χρησιμοποιούνται ευρέως από τα spa.

  • Μαγνήσιο – βοηθά στην κίνηση των μυών , την παραγωγή ενέργειας. Το μαγνήσιο είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες φάρμακο, βελτιώνει τον ύπνο και ενισχύει τα οστά.
  • Κάλιο – ένας από τους ηλεκτρολύτες που προκαλεί την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στα κύτταρα, παίζει βασικό ρόλο στον καρδιακό ρυθμό..
  • Νάτριο – άλλος ένας ηλεκτρολύτης που είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, την ισορροπία υγρών, την αρτηριακή πίεση και τη μετάδοση των νευρικών σημάτων.
  • Ασβέστιο – παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών και των δοντιών.
  • Θείο – ρυθμίζει την σύνθεση των πρωτεϊνών και των συνδετικών ιστών.

Τα σωστά επιλεγμένα καλλυντικά θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά της νεότητας, της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος μέσω από ανεκτίμητους θησαυρούς της Νεκράς Θάλασσας και των τελευταίων εξελίξεων της κοσμετολογίας του Ισραήλ.