Οι οροί ή αλλιώς serum αποτρέπουν την αφυδάτωση, τις ρυτίδες, την ερυθρότητα, τις κηλίδες ή την ατονία του δέρματος. Τα serum περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ανώτερης ποιότητας δραστικών συστατικών ενώ η δράση τους είναι πιο ενισχυμένη συγκριτικά με μια κρέμα.

Το χαρακτηριστικό των serum είναι η πολύ λεπτόρρευστη υφή που επιτρέπει στα δραστικά συστατικά και στις βιταμίνες να διαπερνούν σε μεγαλύτερη ποσότητα, να απορροφώνται ταχύτερα και να διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος από την επιδερμίδα. Χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τη μείωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, για να αποτρέψουν την ακμή και να φωτιστεί το δέρμα.

Ενυδατώνουν και χαρίζουν σύσφιξη στην επιδερμίδα, ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος.
Ο ορός χρησιμοποιείται έως και δύο φορές τη μέρα και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ποτέ μόνος του καθώς δεν περιέχει τους προστατευτικούς παράγοντες που έχει μία κρέμα αλλά λειτουργεί συμπληρωματικά με αυτή και επιπλέον τονώνει και ισχυροποιεί την δράση της.

Επίσης, τοποθετώντας κρέμα πάνω από τον ορό, δημιουργείται ένα προστατευτικό φιλμ που βοηθάει στο να μην εξατμιστεί το υδάτινο serum και να συνεχίσει να δρα για μεγαλύτερο διάστημα.
Λίγα λεπτά μασάζ κάθε βράδυ αρκούν ώστε ο ορός σας να κάνει θαύματα!